Over ons

Het Artistiek Team van Musical Stichting Harderwijk wordt gevormd door "De Maatjes". Zij hebben in Harderwijk de artistieke leiding gehad over de Podiumspektakels 2, 3 en 4 én de musical Love Story. Maak kennis met Ineke de Geus (regisseur) en Gerbrand van Kolck (muzikaal leider).

 

 

Ineke de Geus – Regisseur

Ineke de Geus werkt als regisseur bij diverse musicalverenigingen in Noord-Holland, waaronder Brassica Musicals (Heerhugowaard), AZOV (Abbekerk), Podiumspektakel (Harderwijk), Westend en Westend Junior (Hoorn). Samen met Gerbrand van Kolck is zij eigenaar van "De Maatjes". Een allround musical productieteam, dat diensten levert aan musicalverenigingen op artistiek en productioneel gebied. Ook beheert zij de musicaluitgeverij Grand Circle, geeft ze les aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam en werkt ze mee aan het jaarlijkse “Amateur Musical Award Gala”.

Gerbrand van Kolck – Muzikaal leider

Gerbrand van Kolck is gepassioneerd theatermaker, componist, arrangeur, en dirigent. Hij is samen met Ineke de Geus eigenaar van "De Maatjes" en het Grand Circle Orchestra. In het verleden schreef hij muziek in opdracht voor Boom Chicago en componeerde hij al diverse musicals waaronder "Get Naked"(UK-Tour), "Onder Moeders Vleugels" (M-Lab), en "De Gouden reis van Sinbad" (de Maatjes). Hij heeft ook zijn eigen bedrijf: Dreamscore, waarmee hij muziek componeert voor het theater, documentaires, videogames en films. Hij is als docent betrokken bij de Frank Sanders Akademie en musicalschool Almere. Als arrangeur en dirigent is hij muzikaal verantwoordelijk voor het jaarlijkse “Amateur Musical Award Gala”.