Over ons

Het bestuur van Musical Stichting Harderwijk bestaat uit een groep enthousiaste theaterliefhebbers. Maak kennis met (v.l.n.r.) Harm de Boer, Marjolijn Bos, Martin Breet, Anne Karelse en Bart Jansen. 

 

Harm de Boer

"De grootste kunst van het leven is de mens blij maken." Deze quote is mijn levensmotto en waar ik voor sta.

Mijn naam is Harm de Boer. In mijn dagelijks leven staat verbindend leiderschap, regie nemen, veerkracht en mensen samen laten bewegen in een veranderende omgeving centraal.
Sinds dit jaar mag ik als bestuurslid de rol van penningmeester vervullen. Het is mij een waar genoegen om samen met deze passievolle groep mensen, de Musical Stichting Harderwijk leven en ziel te geven. Met elkaar verbinding hebben en samen genieten van deze magische wereld vol talent en kunst maakt mij blij en daar lever ik graag mijn bijdrage aan. 

Geef je glimlach alle ruimte en geniet. 

Marjolijn Bos

Ik weet nog goed hoe ik als klein meisje, samen met mijn zussen, mijn moeder tot waanzin dreef met ‘’De Kleine Zeemeermin’’. We hebben die film oneindig vaak gekeken en nagespeeld. Misschien is daar mijn voorliefde voor musicals wel begonnen. Toen ik de kans kreeg om op de middelbare school in een musical te gaan spelen heb ik die dan ook met beide handen aangegrepen. Ondertussen heb ik aan bijna 20 musicalproducties meegedaan en mag ik nu ook mijn passie, kennis en ervaring voor dit prachtige theatergenre inzetten als bestuurslid. Ik geniet ervan om zo mijn vak als communicatie- en contentspecialist in te mogen zetten voor Musical Stichting Harderwijk en samen te bouwen aan hoogwaardige musicalproducties.

Martin Breet

Wat ik zo leuk vind aan het spelen van musical is dat iedereen op zijn, haar of hun plek een bijdrage levert. Of het nu een hoofd- of ensemblerol is: iedereen is onmisbaar. Met elkaar creëren we een moment om even uit de routine van alledag te stappen en je mee te voeren in de emotie van het verhaal. Ik geniet ervan als ik tijdens de repetities mensen zie stralen en boven zichzelf zie uitstijgen. Om daar achter de schermen een faciliterende en organiserende taak in te hebben voegt daar voor mij nog een dimensie aan toe. 

Anne Karelse

Waarom in het bestuur? eigenlijk heel simpel: ik hou gewoon van musical. Opgegroeid als groot Disney-fan is de magie van theater en dan speciaal musical blijven hangen. Of het nu ‘in de huid kruipen van’ voor een rol, zingen, dansen, schrijven of regisseren is: ik word er heel blij van. Het geeft me energie om met elkaar toe te werken naar een mooie productie. Fijn om als onderdeel van het bestuur me te mogen verdiepen in wat er nodig is om dat allemaal mogelijk te maken. Zodat iedereen zowel voor als achter de schermen kan stralen!

Bart Jansen

Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met het fenomeen ‘musical’, door mee te doen aan verschillende Podiumspektakels die Harderwijk in de loop der jaren rijk is geworden. Op deze manier ontdekte ik hoe heerlijk het is om onderdeel uit te mogen maken van een groep mensen die elkaar niet (of gedeeltelijk kent) en om in korte tijd samen topprestaties in het theater neer te zetten. Om daar op de planken en als bestuurslid vorm en inhoud aan te mogen geven is iedere keer weer een feestje. Als secretaris binnen onze stichting zijn er veel verschillende zaken die mij bezighouden in de aanloop naar de uitvoering van een nieuwe productie, waaronder de sponsoring. Het is mooi om te zien hoe ook bedrijven zich verbinden aan onze stichting en ons als ‘Vriend van MSH’ een financieel steuntje in de rug geven. Geweldig hoe ieder vanuit zijn of haar eigen kracht, voor en achter de schermen, een bijdrage levert aan daar waar wij als Musical Stichting Harderwijk in geloven.