Nieuws

Al enkele weken klinken elke vrijdagavond vanuit de Kiekmure de klanken van de vele prachtige liederen die de musical ‘Ciske de Rat’ rijk is. De volwassencast van Musical Stichting Harderwijk is namelijk al volop aan het repeteren, maar compleet waren ze nog niet. Want de kinderen ontbraken nog, en wat is ‘Ciske de Rat’ zonder kinderen? Vanaf nu komt daar verandering in want ook de kindercast is nu bekend.  

Audities
Maar liefst 40 kinderen uit Harderwijk en omstreken kwamen vol enthousiasme en spanning naar de auditiedag. Spannend was het zeker, want er was ruimte voor zo’n 20 kinderen. Om iedereen een leuk auditiemoment te geven koos Musical Stichting Harderwijk voor audities in de vorm van een workshop. Samen acteren, zingen en plezier maken, want dat is het belangrijkste. Alle kids deden het ontzettend goed en voor de Harderwijkse musicalstichting was het dan ook niet makkelijk om een keuze te maken.

Enthousiaste groep kinderen
Na de auditiedag kan Musical Stichting Harderwijk bekend maken dat zij verrast zijn door het vele talent en blij zijn met het eindresultaat. De kleine Ciske de Rat zal gespeeld gaan worden door de Ermelose Florian Wierbos, Linde Blom mag aan de slag met Betje en de Harderwijkse Tygo Jansen speelt Dorus. Daarnaast zijn er nog andere rolletjes die door de overige kinderen ingevuld worden.

Ciske de Rat de musical
Ciske de Rat is een echte musicalklassieker, met een meeslepend verhaal dat je regelrecht raakt in je hart. Deze musical vertelt niet alleen het beroemde verhaal van Ciske, het jochie met een hart van goud en zijn brutale streken, maar ook hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Zelf de kinderen in actie zien? Op 23 en 24 juni 2023 brengt Musical Stichting Harderwijk Ciske de Rat naar het Harderwijkse podium. De kaartverkoop is nog niet gestart. Meer informatie is te vinden op www.musicalstichtingharderwijk.nl